ASC Eiendomsutvikling AS har drevet med eiendomsutvikling siden 2011 og holder til på Karihaugen i Oslo. Vi selger både ferdige boliger og boliger på prospekt, primært på Øvre og Nedre Romerike. Dette er et område vi kjenner svært godt, og fordi vi oppholder oss i nærheten kan vi også ha et nært og godt forhold til våre kunder.

Vi bygger ditt neste hjem eller hytte

Vår virksomhet går ut på at vi kjøper ubebygde tomter, hvor vi bygger eneboliger og tomannsboliger, rekkehus og andre småhus. Vi kjøper og bygger på hele boligfelt, men er også interessert i å kjøpe hele eller deler av private tomter.

I tillegg til å levere privatboliger til våre kunder, vil vi fremover også satse innen hyttemarkedet. I første omgang jobber vi på et hytteprosjekt i Hurdal. Les mer om dette prosjektet her.

Kompetente fagfolk

Vår byggeleder er både byggmester og takstmann, og har derfor høy kompetanse innenfor sitt felt. Vår erfaring gjør at vi kan være behjelpelige og komme med råd og anbefalinger om hvordan du som kunde kan få mest mulig ut av tomten og boligen du kjøper av oss.

Blant våre ansatte er både byggmestere, snekkere og flisleggere, samtidig som vi har faste samarbeidspartnere innenfor andre relevante fagfelt. Blant annet samarbeider vi med advokat som tar seg av de juridiske aspektene ved kjøp og salg av eiendom.

Vi har sentral godkjenning og er medlem av hovedorganisasjonen Virke.

Med ønske om å begeistre

Vi har en visjon om at våre prosjekter skal begeistre våre kunder. I dette ligger det at vi alltid gjør det lille ekstra, og strekker oss langt for å gjøre kunden fornøyd.

Vurderer du å kjøpe ny bolig eller har deler av en tomt du ønsker å selge til oss? Kontakt oss gjerne for en hyggelig og uforpliktende samtale.