Hurdal har alt du måtte ønske deg i et hytteområde. Anlegget er lett tilgjengelig kun en times kjøretur fra Oslo, og kan by på vakker natur og et bredt spekter av aktiviteter året rundt. Her vil voksne og barn i alle aldre stortrives.

Populært og tilgjengelig hyttefelt

De første hyttene i Hurdal ble bygget på midten av 1960-tallet, og i dag består hytteområdet av mellom 600 og 700 hytter. Området ligger ikke bare i nærhet til Oslo, men også kun 25 minutter fra Gardermoen og 30 minutter unna Jessheim med sitt brede kulturtilbud.

Hyttefeltet på Hurdal er ikke bare forbeholdt feriene. Med kort reisevei blir det like enkelt å ta seg en tur når man ønsker å komme seg bort i helgen.

Ospekollen hyttegrend

Ospekollen hyttegrend er en del av Hurdal hyttefelt, og består av 24 tomter hvorav 13 eies av ASC Eiendomsutvikling AS. Tomtene har størrelse på mellom 840 og 1300m2, og hyttene som skal bygges vil være tradisjonelle, men moderne. Det vil være gjennomgående god standard og mulighet for tilvalg, slik at hyttene kan tilpasses kjøperens behov.

Det vil bygges hytter i ulike størrelser og prisklasser. Tiltenkt frapris er 1 900 000,-.

Det vil også være mulighet for kjøp eller leie av båtplass i tilknytning til hyttefeltet, forutsatt medlemskap i Hurdal båt- og snekkeforening.

Lun og koselig atmosfære

Hyttene vil ha en lun og koselig atmosfære, samtidig som de kan by på alle nødvendige fasiliteter. Størrelsen på hyttene vil være 70 – 90 kvm, og det er planlagt tre soverom og mulighet for sengeplasser på hems. Hyttene vil også ha følgende:

  • Store og solrike terrasser.
  • Romslig oppholdsrom med god plass til spisestue.
  • Kjøkken med hvitevarer og egne tilvalgsmuligheter.
  • Isolert sportsbod/smørebod.
  • Innlagt vann, strøm og avløp.
  • Hems med disponibelt areal.
  • Store vinduer med flott utsikt mot vest.

Alle tomtene har svært gode solforhold, og enkelte har også flott utsikt.

Bredt aktivitetstilbud

Hurdal hyttefelt har naturen som nærmeste nabo, og er som skapt for deg som liker å holde deg i aktivitet. Området ligger i umiddelbar nærhet til skiløyper, sykkelstier og godt merkede turmuligheter. Hurdal skisenter, med alpinløyper og snowboardpark, ligger mindre enn 10 minutter unna med bil. Er du av typen som er glad i jakt og fiske, vil du sette pris på at Hurdal har en meget aktiv jakt- og fiskeforening. Hurdalssjøen kan blant annet by på meget gode fiskemuligheter.

Perfekt for å koble av mellom slagene

Dersom du heller ønsker deg en rolig og avslappende helg på hytten eller er sliten etter dagens eventyr, har våre komfortable hytter alt lagt til rette for at du skal kunne koble helt av. Hytteområdet er stille og idyllisk, og perfekt for et etterlengtet avbrekk fra hverdagen.

Her finnes også muligheter for leie av parsellhage nær hyttefeltet, der du kan roe ned og dyrke på egen jordflekk.

Kontakt oss for mer informasjon

Har du flere spørsmål om hyttefeltet og de planlagte hyttene i Hurdal? Da vil vi gjerne at du tar kontakt. Vi svarer gjerne på alle spørsmål du sitter inne med. Du finner vår kontaktinformasjon her.